Ziarul de Duminică

Reality Shock

 Reality Shock

Autor: Ziarul de Duminica

09.09.2010, 23:46 20

Povesti de viata iesite din tipar, destine exceptionale, lucruricare nu se intampla oricui - aceasta este ideea noii colecţii aEditurii Pandora M, Reality Shock. Au aparut primele trei titluri,care de care mai incitant. Toate au fost lansate la Targul de carteBookfest. Editura recomanda colecţia drept una puternică, ocolecţie care reinventează şi grafic conceptul de carte. Cât despreconţinut, este vorba de trei povesti adevarate, cat se poate dediferite: un musulman, "fiu al Hamasului", ne descrie activitateasa de spion al Serviciilor secrete israeliene; un avocat celebrurelatează viaţa clientilor săi, criminali sau infractori; amantalui Madoff dezvaluie povestea de suflet pe care a trăit-o timp de20 de ani cu cel mai ticălos şi celebru broker din istorie şi înurma căreia şi-a pierdut toţi banii.
Mosab Hassan Yousef (împreună cu Ron Brackin) - FiulHamasului
Mărturisirile unui dublu spion, membru Hamas, care a lucrat pentruserviciile secrete israeliene. Traducere din engleză de LidiaGrădinaru. Mosab Hassan Yousef este fiul unuia dintre liderii şifondatorii Hamasului. Această carte este autobiografia lui. Deşicrescut într-o familie islamică, contrariat de violenţa grupuluidin care făcea parte, Yousef a decis să se convertească lacreştinism şi să lucreze pentru Serviciile secrete israeliene. Afost timp de 10 ani dublu spion.
Ferdinand von Schirach - Crime
Traducere din germană de Gabriella Eftimie. Este o colecţie depovestiri inspirate de experienţele neobişnuite pe care le-a trăitFerdinand von Schirach, avocat însărcinat să apere deopotrivădrepturile unor indivizi acuzaţi de grave infracţiuni sau ale unorinocenţi care s-au trezit sub incidenţa legii. După patruzeci deani de căsătorie, un gentlemen respectabil, doctor în medicina, îşiucide soţia. Cu sânge rece. Apoi, el singur, cheamă poliţia.Sentinţa pe care o primeşte vă va contrazice de buna seamaasteptarile. Un om jefuieşte o bancă. Vă va părea incredibil, dar aavut motive intemeiate să facă acest lucru. Curtea germana îl vaachita. O tânără femeie îşi ucide fratele. Din dragoste. Cât deinocentă poate fi ea?
Sheryl Weinstein - Secretele lui Madoff . Dragoste, bani, eu &Bernie
Traducere din engleză de Smaranda Nistor. Cea mai cunoscută fraudădin istoria bursei americane, povestită de amanta celui care acomis-o, Bernard Madoff. A fost o femeie de afaceri de excepţie,deşteaptă şi influentă. După o relaţie de 20 de ani cu BernardMadoff, a pierdut totul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO