Auto

Cum atrage Forza Rossa clienţi pentru Ferrari: revizii gratuite pentru cel mai scump model al său

Cum atrage Forza Rossa clienţi pentru Ferrari: revizii gratuite pentru cel mai scump model al său

Autor: Bogdan Alecu

24.03.2011, 12:23 72

Clienţii Ferrari care vor comanda după data de 24 martie unFerrari FF, vor beneficia de revizie tehnică gratuită timp de şapteani, aceasta este prima ofertă "specială" lansată de Forza Rossa,importatorul Ferrari pe piaţa locală de la lansarea branduluiitalian în România în 2007.

Lansat în cadrul Salonului Auto de la Geneva, noul serviciu estedisponibil pentru toţi clienţii ce vor comanda Ferrari Four. Ei vorbeneficia de revizie tehnică gratuită timp de şapte ani de lacumpărarea maşinii, serviciul menţinându-se chiar dacă în acestinterval proprietarul maşinii se schimbă.

Noul Ferrari Four lansat oficial la Salonul Auto de la Geneva,în această lună, este primul model de serie cu tracţiune integralăcreat de Ferrari, şi totodată primul Ferrari modern care adoptă ocaroserie de tip "shooting break". Potrivit oficialilor Ferrari,noul FF va fi cu 20.000 de euro mai ieftin decât Scaglietti,modelul înlocuit de acesta.

FF este dotat cu un motor cu injecţie directă cu o cilindree de6.262 centimetri cubi care oferă o putere maximă de 660 CP la 8.000rpm. în plus, noul FF, capabil să găzduiască patru persoane, atingeviteza de 100 km/h în doar 3,7 secunde.

Datorită puterii şi a raportului greutate-putere de 2,7 kg/CP(cel mai bun din segment), împreună cu distribuţia optimă agreutăţii, noul model oferă o manevrabilitate excepţională pe oricesuprafaţă de drum (asfalt, zăpadă, pământ, macadam) şi atinge oviteză maximă de 335 km/h. Cutia de viteze cu dublu ambreiaj esteamplasată pe puntea spate, în sistem transaxle, pentru o repartiţieoptimă a greutăţii maşinii între punţile faţă şi spate.

Forza Rossa, importatorul oficial şi exclusiv Ferrari înRomânia, are alocate 4 unităţi FF pentru acest an. Primul model FFva sosi în România în luna iunie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO