Auto

Renault pregăteşte în viitorul campus de la Preciziei o clădire specială pentru centrul de design

Renault pregăteşte în viitorul campus de la Preciziei...

Autor: Bogdan Alecu

27.02.2017, 00:05 1304

Viitorul complex de birouri pe care omul de afaceri Simon Roth îl va construi pentru Renault în zona Preciziei din Capitală va include cel puţin două clădiri, una de birouri, pentru diviziile grupului francez şi una proiectată special pentru Centrul de Design pentru Europa Centrală. 

Acolo sunt desenate şi proiectate viitoarele modele Dacia şi Renault. Spre exemplu, dincolo de gama Logan, la Bucureşti a fost desenat modelul Renault Kadjar, unul dintre cel mai bine vandute SUV-uri compacte din Europa. 

"Începand cu 2019, angajaţii grupului Renault care îşi desfăşoară activităţile la Bucureşti, inclusiv colegii de la Design Center, vor beneficia de un nou sediu. Proiectul de localizare a tuturor activităţilor grupului Renault din Bucureşti într-un singur amplasa­ment aduce un plus de performanţă şi competi­tivitate, prin îmbunătăţirea comunicării dintre echipe, aflate în proximitate. Centrul de Design al grupului Renault Rămania va fi relocalizat în acelaşi timp cu celelalte echipe ale companiei într-o clădire aflată în vecinătatea spaţiului de bi­rouri", a declarat pentru ZF Adina Ionescu, directorul de comunicare al grupului Renault. 

În prezent centrul de design al Renault pentru Europa de Est este amplasat într-o vilă închiriată în zona Romană din Ca­pitală, designul interior al acesteia fiind complet diferit faţă de cel tipic unei clădiri de birouri. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO