Bănci și Asigurări

Val de solicitări pentru linia de digitalizare a companiilor non-IT prin PNRR: 7.200 de aplicaţii, dintre care peste 6.000 pe ultima sută de metri

Oana Bâra, coordonator programe de finanţare la BCR România

Oana Bâra, coordonator programe de finanţare la BCR România

Autor: Răzvan Botea

04.07.2023, 17:00 549

Este vorba de granturi de până la 100.000 de euro pentru companii care nu sunt din domeniul IT, pentru investiţii în digitalizarea businessului.

Programul dedicat finanţării proiectelor de digitalizare pentru companiile care nu sunt din domeniul IT a înregistrat aproape 7.200 de aplicaţii, cele mai multe venind în ultimele două săptămâni. Programul se derulează prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).

Apelul pentru digitalizarea IMM-urilor non-IT s-a lansat în 15 februarie 2023. Se adresează IMM-urilor şi microîntreprinderilor care vor să implementeze soluţii digitale şi înseamnă granturi în valoare de până la 100.000 de euro pe companie, în funcţie de dimensiunea companiei, cu o cofinanţare de cel puţin 10% din partea companiei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO