Burse - Fonduri mutuale

Ce evenimente sunt de urmărit în prima săptămână din luna mai: rezultate pe T1/2020 la BRD, Life is Hard, Bucur Obor. Săptămâna trecută, bursa locală s-a corelat la creşterile de pe bursele externe şi a închis cu o dinamică pozitivă a indicelui BET, respectiv 0,8%

Ce evenimente sunt de urmărit în prima săptămână...

Autor: Tibi Oprea

04.05.2020, 00:07 636

În prima săptămână din luna mai, investitorii aşteaptă să vadă ce poziţii ar putea lua în piaţă în urma publicării rezultatelor financiare aferente T1/2020 de către BRD SocGen, dar şi la Regal Galaţi, compania din IT Life is Hard, compania hotelieră Neptun Olimp şi producătorul de abrazive profesionale Carbochim Cluj-Napoca, potrivit datelor agregate de ZF de la BVB.

De asemenea, Banca Transilvania va avea luni, pe 4 mai, teleconferinţă cu investitorii şi analiştii pentru pre­zentarea rezultatelor financiare aferente T1/2020, în timp ce BRD va avea conferinţa telefonică pe 7 mai.

Pe de altă parte, compania de închirieri maşini Autonom Services, prezentă pe Bursa românească cu obligaţiuni, îşi va publica raportul financiar pe 2019.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO