Business Hi-Tech

ANIS va promova companii locale de soft la Londra

Sursa foto - Shutterstock

Sursa foto - Shutterstock

Autor: Ioana Nita

18.03.2015, 00:02 273

Asociaţia Patronală a Industriei de Software şi Servicii (ANIS) organizează, în cadrul programului Tech4Export, o delegaţie economică la Londra în luna mai pentru a promova companiile locale de software şi industria de profil pe piaţa din Marea Britanie.

“Interacţiunile constante cu companiile de software locale, dar şi experienţa în proiecte similare derulate anterior ne arată că prezenţa activă pe piaţa internaţională este esenţială pentru creşterea vizibilităţii companiilor şi creşterea numărului şi valorii proiectelor derulate de companiile româneşti”, a declarat  Valerica Dragomir, director executiv al ANIS.

Pe agenda delegaţiei sunt incluse un eveniment de prezentare găzduit de TechUK - organizaţia reprezentativă a companiilor de tehnologie din Marea Britanie, întâlniri individuale ale companiilor cu potenţiali parteneri, întâlniri cu organizaţii reprezentative pentru industriile client şi un eveniment de networking organizat cu sprijinul Ambasadei României la Londra.

Deplasarea va avea loc în perioada 13-15 mai, iar companiile româneşti de software se pot înscrie până la data de 25 martie. ANIS, care a lansat anul trecut programul Tech4Export cu scopul de a sprijini companiile locale de software în promovarea în străinătate, se aşteaptă ca delegaţia să fie formată din cel puţin zece firme. Pentru deplasarea la Londra, ANIS colaborează cu TechUK, Ambasada României în Regatul Unit şi cu Camera de Comerţ Britanică-Română – BRCC.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO