Business Hi-Tech

Bilete la concerte cu plata pe factura la Vodafone prin aplicaţia iaBilet

Bilete la concerte cu plata pe factura la Vodafone prin...

Autor: Adrian Seceleanu

10.11.2014, 00:00 373

Vodafone, numărul doi pe piaţa locală de telefonie mobilă, a lansat aplicaţia iaBilet powered by Vodafone, care le permite abonaţilor companiei din mai multe oraşe din ţară să achiziţioneze bilete la diferite evenimente, direct prin telefonul mobil, cu plata pe factura de servicii a companiei de comunicaţii.

Aplicaţia iaBilet le permite utilizatorilor să îşi transmită automat biletul, în format electronic, prin email sau SMS, în momentul plăţii. Pentru acces la evenimentele selectate, utilizatorii trebuie să scaneze codul biletului electronic la punctul de acces, cu ajutorul unui dispozitiv de citire. Costul biletului, calculat în euro la cursul oficial al zilei, este adăugat facturii.

Aplicatia iaBilet este disponibilă pe smartphone-urile şi tabletele cu sistem de operare Google Android şi Apple iOS, pentru abonaţii serviciilor Vodafone. În portofoliul Vodafone există peste 40 de aplicaţii mobile, care au fost descărcate până acum de peste 3,7 milioane de ori, conform datelor operatorului.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO