Business Hi-Tech

Cabliştii de la CMN au intrat în acţionariatul firmei Deltanet din Braşov

Cabliştii de la CMN au intrat în acţionariatul firmei...

Autor: Adrian Seceleanu

17.07.2014, 00:06 1165
Operatorul de cablu Clever Media Network (CMN), care are mo­men­tan operaţiuni în Botoşani şi Giur­giu şi este controlat de Adrian Tomşa şi Mircea Lucacel, a intrat luna trecută în ac­ţionariatul firmei Deltanet din Braşov - care este specializată în lucrări de construcţii pentru firmele de comunicaţii - în urma unei operaţiuni de majorare a capitalului social, conform unor docu­mente publicate de operator în Monitorul Oficial.
 
CMN a intrat în acţionariatul Deltanet odată cu unul dintre fondatori, Adrian Tomşa, fiecare dintre ei preluând un pachet de câte 1% din acţiuni.
 
Deltanet, care a avut anul trecut afaceri de 1,2 mil. euro, un profit net de 14.000 de euro şi un număr mediu de 54 de oameni, este controlată de Romeo Eugen Bogdănescu şi Mircea Lucacel, conform datelor din Monitorul Oficial. După majorarea capitalului social care a avut loc în urma unei adunări generale a acţionarilor din data de 2 iunie 2014, structura acţionariatului Deltanet era următoarea: Romeo Eugen Bogdănescu - 49,01%, Mircea Lucacel - 41,17%, Cristian Olimpiu Maier - 7,84%, Adrian Tomşa - 0,99% şi Clever Media Network - 0,99%. Anterior Bogdănescu avea 50% din acţiuni, Lucacel 8%, iar Maier 8%.
 
Adrian Tomşa şi Mircea Lucacel sunt doi dintre artizanii formării cu şapte ani în urmă a companiei de cablu New Com Telecomunicaţii, care a ajuns în mai puţin de doi ani la peste 100.000 de clienţi în urma unei campanii agresive de achiziţii. Baza de clienţi a New Com a fost cumpărată de RCS&RDS şi Romtelecom.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO