Business Hi-Tech

www: Agenda pentru timpul liber si nu numai

16.03.2001, 00:00 9



"Ce faci?" era pana odinioara una dintre intrebarile pe care oricine o putea pune aproape oricand. De ceva timp "ce faci" a devenit un spatiu pe Internet unde poti afla ce vei face la sfarsitul saptamanii, sau ce fac prietenii tai sau ce se mai intampla in lume.

Portalul, caci despre o astfel de prezenta web este vorba, functioneaza la adresa www.cefaci.ro si este probabil unul dintre cele mai bine structurate din intreg spatiul online romanesc.

In plus, site-ul are cateva elemente care le lipsesc majoritatii portalurilor: calendar, programul teatrelor, concertelor, expozitiilor si cinematografelor. Fiecare membru beneficiaza de spatiu gratuit pe Internet, cont de e-mail precum si de acces la o serie de jocuri sau softuri.

Ce faci.ro ofera si stiri din domeniile politic, economic, social, cultural si sportiv dar si o arhiva unde pot fi gasite informatiile mai vechi. Ca orice portal, Ce faci.ro dispune si de cate un motor de cautare pentru site-urile romanesti si cele construite pe alte domenii decat .ro.

www.cefaci.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO