Business Hi-Tech

Zece companii locale de soft îşi vor prezenta produsele la Londra în cadrul Tech4Export

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Autor: Ioana Nita

16.04.2015, 00:00 414

Zece companii locale de software s-au înscris în cadrul programului Tech4Export, eveniment organizat de ANIS la Londra în perioada 13-15 mai pentru a susţine şi promova industria de software din România pe piaţa internaţională. Companiile româneşti care participă la evenimentul Tech4Export sunt: Arobs Transilvania Software, Enea Services România, Imprezzio Global, IT Six Global Services, Macadamian Technologies, RINF, Roweb Development, Softelligence, Trencadis Corp şi Zitec Com. Obiectivul acestora este de a-şi crea noi conexiuni şi parteneriate cu organizaţii britanice.

„Piaţa britanică este una foarte atrăgătoare pentru companiile cu care ANIS lucrează – există multe oportunităţi şi există interes şi deschidere pentru colaborarea cu firmele româneşti. Noi ne dorim ca această delegaţie să fie punctul de pornire al unor contacte extinse - atât direct între companiile româneşti şi britanice, cât şi la nivelul organizaţiilor care sprijină aceste companii, aşa cum sunt ANIS şi techUK”, a declarat Valerica Dragomir, director executiv al ANIS.

ANIS organizează proiectul în parteneriat cu techUK (www.techuk.org), organizaţia reprezentativă a companiilor de tehnologie din UK, cu Ambasada României în Regatul Unit (londra.mae.ro/en) şi Camera de Comerţ Britanică-Română – BRCC (www.brcconline.eu).

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO