Energie

Linde Gas România a achiziţionat companiile ITO Industries şi Rodmir Expert

Linde Gas România a achiziţionat companiile ITO...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

06.04.2017, 15:48 973

Grupul Linde, unul dintre liderii mondiali in furnizarea de gaze industriale, speciale si medicale, prezent pe piata locala prin Linde Gaz România, a finalizat achiziţia ITO Industries International România şi Rodmir Expert.

Tranzacţia se concentrează pe operaţiunile legate de gazele industriale din câteva din locaţiile din România, precum Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca, Oradea, Târgu Mureş, Hunedoara şi Ploieşti. Rodmir şi ITO sunt furnizori de gaze pentru clienţii din sectorul de retail.

“Această tranzacţie întăreşte succesul afacerii noastre aflată în continuă creştere în România. Reprezintă angajamentul nostru de a investi în continuare în regiune”, spune Ciprian Islai, director general Linde Gaz România.

Divizia de gaze industriale a Linde Group cuprinde o gamă variată de gaze comprimate, lichefiate şi chimicale utilizate în facilităţile de producţie. Portofoliul cuprinde de la producerea de gaze on-site direct la sediul clientului, până la livrarea de gaze lichefiate şi instalaţii specifice, precum şi butelii pentru locuinţe sau întreprinderi.

Linde Gaz România a terminat anul 2015 cu o cifră de afaceri de 531,6 mil. lei (circa 118 mil. euro), cu 4,6% mai mare comparativ cu 2014, unele segmente de business crescând chiar şi cu 20%. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO