Companii

Fostul ministru al sanatatii s-a reintors sa vanda Ferrari

25.10.2009, 23:17 27

Ion Bazac, fostul ministru al sanatatii, din partea PSD, inprimul guvern condus de Emil Boc, a revenit la conducereaoperatiunilor Forza Rossa, importatorul Ferrari pe piata locala,companie pe care doreste acum sa o extinda pe pietelevest-europene.

"Loc de dezvoltare pentru Forza Rossa exista in continuare, lanivel international. Noi, romanii, suntem suficient de competentica sa ne dezvoltam si pe alte piete decat cea locala. De aceea nedorim extinderea Forza Rossa in Europa de Vest", a declaratpresedintele companiei. In prezent in portofoliul Forza Rossa seregasesc clienti nu numai din Romania, ci si din Republica Moldovasi Bulgaria.

Anul acesta Forza Rossa va livra pe piata locala 25 deautomobile Ferrari si deja 15 din cele 25 de masini care vor filivrate anul viitor sunt rezervate, in conditiile in care multeautomobile de sute de mii de euro sunt returnate companiilor deleasing de catre clientii care nu mai pot achita ratele.

Anul acesta Forza Rossa va realiza afaceri de aproximativ 8 mil.euro, dintre care un milion de euro din activitatea de service.Pentru 2010, odata cu deschiderea Ferrari Store si crestereaactivitatii de service oficialii companiei estimeaza afaceri depeste 10 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO