Companii

Havar: Cred ca mallul Cotroceni Park nu va fi vandut in urmatorii doi ani

16.02.2010, 23:12 24

Israelianul Reuven Havar, care va parasi conducerea companieiAFI Europe la sfarsitul lunii februarie, apreciaza ca va fi de multplecat din firma cand actionarii vor decide vanzarea celui mai maremall de pe piata locala - Cotroceni Park - principalul proiect dusla indeplinire de managerul de 61 de ani in Romania.

"Pot spune ca nu am muncit prea mult la Cotroceni Park, deoareceam avut o echipa buna. Am avut un proiect in Cehia la care amlucrat chiar mai mult. Plec din Romania cu gandul ca las aici unproiect care va fi functional mai multe decenii si care schimbaobiceiurile oamenilor. Cred ca actionarii nu vor vinde pana cemallul nu va ajunge la potentialul maxim financiar, iar acest lucrus-ar putea intampla in urmatorii doi ani", a spus Havar.

El a cumparat in Romania terenuri in Arad, Ploiesti siBucuresti, iar AFI Europe ar putea incepe anul acesta lucrarile laun mall pe terenul platformei Laromet, precum si la doua cladiri debirouri in apropierea mallului Cotroceni Park.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO