Companii

Profi deschide trei magazine în patru zile şi ajunge la o reţea de 132 de unităţi

Profi deschide trei magazine în patru zile şi ajunge la o reţea de 132 de unităţi

Foto Victor Ciupuliga

Autor: Cristina Roşca

27.09.2012, 00:00 154

Retailerul Profi, controlat de fondul polonez de investiţii Enterprise Investors, va termina săptămâna cu trei magazine noi şi cu o reţea de 132 de unităţi. Lanţul de supermarketuri deschide astfel magazine noi în Iaşi (joi), Satu Mare (vineri) şi Galaţi (duminică).

"Ne respectăm planurile şi este foarte posibil să şi depăşim numărul de magazine pe care ne-am propus să le deschidem în acest an. Prin aceste trei inaugurări, cele 132 de magazine ale noastre ajung să acopere 81 de localităţi", a declarat Pawel Musial, directorul general al Profi Rom Food. Până la finalul acestui an, potrivit datelor furnizate anterior de către companie, urmează a mai fi deschise peste cinci unităţi.

De la începutul anului şi până în prezent compania a deschis peste 20 de magazine în Bucureşti şi în alte oraşe din ţără. Profi a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 220 milioane de euro, în creştere cu peste 50% faţă de 2010.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO