Eveniment

Explozie la Uzina Mecanică de la Sadu: Două femei au murit

Explozie la Uzina Mecanică de la Sadu: Două femei au murit iar un bărbat a fost rănit

Autor: Mediafax

11.02.2011, 12:32 36

Explozia de la Uzina Mecanică de la Sadu, care s-a soldat cudecesul a două persoane şi rănirea gravă a alteia, a avut locîntr-un atelier al unităţii unde era depozitată pulbere, a declaratpurtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj, Daniel Tică. Purtătorul decuvânt al Poliţiei Gorj a precizat că explozia a avut loc în jurulorei 11.30, iar două femei au fost găsite carbonizate.

O treia persoană - un bărbat - a fost rănită grav , fiind dusăla Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din TârguJiu.

La rândul său, prefectul de Gorj Liviu Andrei a declarat cădeflagraţia, care a fost urmată de un incendiu, a avut loc într-omagazie unde era depozitată pulberea necesară pentru două zile delucru a unei secţii.

El a spus că din aprecierile directorului uzinei se pare că înmomentul în care cele două femei transportau de la magazie însecţie o parte din pulbere s-ar fi produs o scânteie, fără a ficunoscută cauza .

Potrivit acestuia, pompierii au ajuns la faţa locului în 4-5minute, iar incendiul a fost localizat.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorjafirmă că în prezent nu mai există pericol de explozie.Citi]i maimult despre explozia de la Uzina Mecanică de la Sadu pewww.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO