Specialistul ZF

Specialistul ZF: Laura Capătă, avocat la Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP)

SPECIALISTUL ZF: Laura Capătă, avocat la Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP)
15.04.2011, 12:51 191

Laura Capătă este asociat în cadrul practicii de Contractecomerciale şi achiziţii publice a casei de avocatură Nestor NestorDiculescu Kingston Petersen (NNDKP).

Este specializată în consultanţa privind contractele comerciale,achiziţiile publice, fuziunile şi achiziţiile, în domenii precumtelecomunicaţii şi energie (gaze naturale).

Laura Capătă consiliază clienţii din ţară şi din străinătate peaspecte precum redactarea documentelor corporative, revizuirea şiredactarea contractelor comerciale, analizele juridice de tipdue-dilligence în cadrul unor tranzacţii comerciale. De asemenea,oferă asistenţă juridică în cadrul procedurilor de achiziţiipublice pentru autorităţi contractante şi/sau operatori economici(inclusiv redactarea documentelor relevante, redactarea şirevizuirea documentaţiilor de atribuire pentru autorităţicontractante, consilierea cu privire la diverse aspecte despecialitate în materia achiziţiilor publice).

Întrebări la care a răspuns:

Este responsabilă o publicaţieonline de comentariile postate de cititoriisăi?

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește și
AFACERI DE LA ZERO