ZF 15 minute cu un antreprenor

ZF 15 minute cu un antreprenor. Alin Chivu, Cofetăria Casa Victoria: Focusul nostru este clientul final, nu zona corporate, iar în contextul pandemiei a fost un lucru bun

02.11.2020, 18:30 Autor: Miruna Diaconu

 Cofetăria Casa Victoria este un business de familie, o afacere înfiinţată în urmă cu aproape 19 ani, care se află la a doua generaţie de antreprenori ♦ Sub acest brand a fost deschisă o a treia cofetărie în Bucureşti chiar înainte de izbucnirea pandemiei.

Alin Chivu, acţionar al lanţului de cofetării Casa Victoria, spune că principalul focus al businessului pe care îl conduce a fost clientul final şi nu segmentul cor­po­rate, ceea ce a ajutat în pe­­rioada mar­cată de pan­demie când res­­tricţiile impuse de către autorităţi pen­tru limitarea răs­­pândirii viru­sului au avut efec­te negative asu­­­pra industriei HoReCa şi de eve­ni­mente.

„Focusul nostru principal este clientul final, acea persoană care vine în cofetărie şi cumpără pentru acasă. Lucrăm cu di­­verse restau­rante şi facem şi de­­­­serturi pentru nunţi sau alte ti­puri de eveni­men­te, dar nu acestea sunt focusul principal al businessului nostru. În contextul pan­demiei, a fost un lucru bun orien­tarea noastră pentru că nu ne-a de­sta­bilizat foarte mult, faţă de alte cofetării care au resimţit mult mai mult efectele pan­demiei odată cu închiderea saloa­nelor de evenimente. A fost o lovitură grea pentru acele businessuri“, spune Alin Chivu, acţionar Cofetăria Casa Victoria, în cadrul emisiunii ZF 15 minute cu un antreprenor: Cum fa­cem ca economia să func­­ţioneze în con­ti­nuare?, un pro­iect ZF şi First Bank.

 

Un Demers Ziarul Financiar cu susținerea ZF 15 minute cu un antreprenor
ZF 15 minute cu un antreprenor