ZF 24 de ani

Carmina Dragomir - CEO Metropolitan Life, overseeing CZ, SK, HU, BU and UA, despre anul 2019

21.11.2022, 16:51

Anul 2019 a reprezentat pentru mine, pe lângă bucuria aniversării primelor două decenii Metropolitan Life în România, un moment al bilanţului în care am privit cu încredere către viitor. Printr-o strategie consistentă de dezvoltare a întregului business din România, suntem aproape de consumatorii noştri pentru a le înţelege mai bine nevoile, stilul de viaţă, motivaţiile sau chiar barierele, şi pentru a le oferi protecţia financiară potrivită. Un bun exemplu în acest sens este lansarea asigurării Aşa cum Vrei Tu - un produs flexibil, modular, ce răspunde nevoilor fiecărui client într-o manieră personalizată. Asigurarea Aşa cum vrei tu oferă acces la o gamă variată de beneficii de protecţie, pentru un control ridicat asupra evenimentelor imprevizibile ale vieţii şi permite chiar şi acumularea de resurse pentru viitor, printr-o componentă distinctă, de investiţie, un produs relevant şi în momentul prezent.

Anul 2019 mi-a amintit de proiecte cu impact pentru business-ul nostru, de provocări, de  implicarea exponenţială a echipei, ghidată de misiunea de a ne proteja financiar clienţii. Îmi face plăcere să îmi amintesc rezultatele obţinute pe parcursul celor două decenii în care am plătit despăgubiri în valoare de peste 50 de milioane USD, iar sumele alocate pentru campaniile de responsabilitate socială, prin proiectele dezvoltate alături de partenerii noştri Junior Achievement şi United Way, s-au ridicat la aproximativ 2 milioane USD. 

Am sărbătorit aniversarea celor 20 de ani în România promovând generaţia care construieşte viitorul. Am lansat campania 20 la puterea 20, prin celebrarea succesului a 20 de tineri cu poveşti remarcabile – tineri medaliaţi internaţional, sportivi de performanţă, artişti recunoscuţi şi în alte ţări, inventatori, campioni în robotică, tineri antreprenori. Ne-am dorit să le facem poveştile auzite şi ne bucurăm să le urmărim, în continuare, performanţa. Ei sunt motorul societăţii de mâine şi cei care ne arată că dorinţa de a fi cel mai bun în ceea ce faci, spiritul de echipă, munca susţinută, implicarea să faci lucrurile diferit sunt ingredientele unui viitor de succes. Credem în această generaţie şi în capacitatea ei de a construi un viitor bun.

Astăzi, după mai bine 23 de ani de prezenţă pe piaţa din România, peste 3 milioane de români, clienţi Metropolitan Life şi Metropolitan Life Pensii, au ales soluţiile de protecţie financiară Metropolitan Life şi continuăm investiţia în dezvoltarea operaţiunii şi a serviciilor, în dezvoltarea echipei noastre, în creşterea forţei de vânzări, astfel încât să putem oferi, în orice moment, prin canale offline sau digitale end-to-end, protecţia financiară optimă.

 

Află aici cele mai importante informatii despre Gala ZF 2022