ZF 24 de ani

Cezar Zaharia, CEO al A&D Pharma, despre anul 2020

22.11.2022, 21:53

Deschiderea farmaciilor Dr.Max în anul 2020, în România, a fost unul dintre cele mai reprezentative momente din istoria A&D Pharma – Dr.Max Group.

În urmă cu doi ani, după o analiză detaliată a nevoilor consumatorilor români, în ceea ce priveşte piaţa de retail farmaceutic, organizaţia noastră a venit cu o nouă strategie în zona de retail, punând accent în special pe nevoile pacienţilor cu afecţiuni cronice, ale seniorilor şi ale mamelor, oferindu-le o gamă variată de produse, cu un raport excelent calitate-preţ, proximitate, oferte personalizate şi servicii de relaţii cu clienţii la cele mai ridicate standarde.

Acelaşi an a fost marcat şi de contextul pandemic, un context care ne-a luat prin surprindere pe mulţi dintre noi şi care a venit într-un moment în care eram în plină transformare.

Activând într-o industrie de importanţă naţională, provocarea a fost să găsim soluţii pentru a putea răspunde nevoilor pacienţilor noştri, în acelaşi timp asigurând angajaţilor noştri un mediu de lucru sigur. 

Acea perioadă ne-a ajutat să ne reinventăm, fiecare dintre noi învăţând să facă lucrurile puţin diferit şi înţelegând că oricât de dificilă este situaţia există soluţii, atât timp cât există flexibilitate în procesul de alocare a resurselor. 

Din acea perioadă am ieşit o organizaţie mai puternică şi ştim că în cazul în care contextul s-ar repeta, am face mai repede ceea ce am făcut atunci şi le-am pune în aplicare cu un plus de curaj.”

“De la zero la peste 400 de farmacii: Dr.Max înlocuieşte toate farmaciile Punkt, dar şi o parte din reţeaua Sensiblu.” Este un titlu care a venit să recunoască un proiect de succes, un proiect curajos şi dinamic (un titlu menţionat de Cezar Zaharia  - n. red.).

Uitându-mă la ultimii 24 de ani îmi amintesc în egală măsură atât situaţii de business plăcute, cât şi situaţiile dificile din care am învăţat.


 

Află aici cele mai importante informatii despre Gala ZF 2022