ZF 24

Aplicaţia zilei: ScanBizCards

Aplicaţia zilei: ScanBizCards

Autor: Ioana Nita

08.10.2013, 19:42 771

Nume: ScanBizCards

Platformă soft: Google Android, Apple iOS, Windows Phone

Preţ: 2,69 euro pe iTunes (promoţie actuală), 22,77 lei pe Google Play şi gratuit pentru o versiune cu funcţionalităţi limitate

Dezvoltator: ScanBiz Mobile Solutions


Funcţionalitate: Aplicaţia scanează cărţile de vizită şi le permite utilizatorilor să salveze direct în lista de contacte informaţiile scanate. Pentru acest lucru, utilizatorul trebuie mai întâi să facă o poză cărţii de vizită sau să importe poza, pe care aplicaţia o scanează apoi şi identifică numele, numărul de telefon, compania, adresa, e-mail-ul şi site-ul web.

ScanBizCards recunoaşte texte în mai multe limbi, inclusiv limba română şi dispune şi de funcţia de sincronizare pe web, care presupune salvarea cărţilor de vizită în cloud. Informaţiile scanate pot fi editate şi salvate în lista de contacte sau adăugate la un contact deja existent şi pot fi de asemenea trimise pe mail.

În versiunea cu plată, aplicaţia le oferă utilizatorilor şi posibilitatea de a trimite o invitaţie pe LinkedIn contactului salvat şi de a exporta informaţiile în Excel, Evernote şi în soluţii de tip CRM (Customer Relantionship Manager). Varianta cu plată a aplicaţiei permite de asemenea salvarea unui număr nelimitat de contacte, precum şi setarea unor „remindere”.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 09.10.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO