ZF 24

Eytro: Piata de soft economic va creste dupa integrare

24.09.2006, 20:19 19

Cristina Werther, managerul companiei Eytro, firma specializata in implementarea de aplicatii software pentru intreprinderi si asistenta IT pentru mediul de afaceri, estimeaza ca, datorita procesului integrarii Romaniei in Uniunea Europeana, in perioada urmatoare vom asista la o crestere substantiala a vanzarilor de software economic. Conform unui studiu realizat de compania International Data Corporation (IDC), piata locala a aplicatiilor software pentru afaceri a crescut anul trecut cu 27,45% la valoarea de 45,07 mil. $ (36,3 mil. euro), primele trei locuri fiind ocupate de companiile SAP Romania, Siveco Romania si Oracle Romania care au inregistrat, cumulat, venituri de 29,57 mil. $ (23,8 mil. euro).
Eytro este partener Microsoft Business Solutions si activeaza pe piata romaneasca de peste doi ani, avand sediul in Sibiu. Firma are in spate o experienta internationala de 15 ani, in special datorata activitatii anterioare in Germania a fondatorilor sai.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO