ZF 24

Raliul Dakar 2015, prima zi: Duster e în top 5, românii în top 50

Raliul Dakar 2015, prima zi: Duster e în top 5, românii...

Autor: Iulian Dnistran

06.01.2015, 09:37 1732

După prima etapă a Raliului Dakar 2015, un Renault Duster al echipei argentiniene cu acelaşi nume a ajuns pe locul cinci în clasamentul general. Totodată, românul Mani Gyenes, care participă la clasa moto, a reuşit să se claseze în primii 50 de concurenţi din 160.

Prima etapă a Raliului Dakar 2015 a adus surprize plăcute pentru cei doi români care ne reprezintă ţara în acest an la rally-raidul sud-american, dar şi pentru echipa Renault Duster Argentina care participă cu două prototipuriRenault Duster.

Emiliano Spataro, unul dintre cei doi piloţi ai echipei Renault Duster Argentina, a reuşit un loc cinci după prima zi a competiţiei, în vreme ce coechipierul său – Jose Garcia – a terminat pe locul 37. Totodată, un al treilea Renault Duster, condus de Fernando Luis Bradach, a trecut linia de sosire a primei zile pe locul 97 din 135.

În urma penalizărilor, câştigătorul primei etape la categoria auto a fost Orlando Terranova, cu al său Mini, urmat de americanul Robby Gordon cu deja binecunoscutul său prototip de Hummer.

Citiţi articolul integral pe www.promotor.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO