ZF 24

Retailerul F64 a avut vânzări mai mari cu 25% pe segmentul foto-video

Foto: Silviu Matei

Foto: Silviu Matei

Autor: Adrian Dumitrache

02.05.2013, 18:59 127

Retailerul foto şi video F64 Studio a înregistrat în ultimele săptămâni vânzări cu cel puţin 25% mai mari faţă de o perioadă obişnuită din an, cele mai căutate aparate de fotografiat fiind compacte, mirrorless şi entry DSLR.

„Anul acesta creşterea a fost semnificativă: cu cel puţin 10 procente mai mare decât în aceeaşi perioadă a anului trecut. Explicaţiile pot fi următoarele: pe de-o parte, extinderea publicului feminin interesat de fotografie, iar pe de altă parte, creşterea pieţei de profil, conform ultimelor măsurători“, a declarat Cristian Vlăsceanu, manager produs al F64, într-un comunicat. Românii au investit în aparate foto de vacanţă sume cuprinse între 120 şi 500 de euro.

Retailerul are aproximativ 100 angajaţi, care îşi desfăşoară activitatea în două sedii, la care se adaugă şi magazinul din Bulevardul Unirii 45. F64 este şi administratorul magazinului Nikon din România, situat în Băneasa. Firma este controlată de Marian Dan Alecsiu - 50% şi Dorina Daniela Becheru - 50%. În anul 2011 compania a avut vânzări de aproape 15 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO