ZF Live

VIDEO ZF LIVE. Antreprenorul român care şi-a vândut afacerea americanilor cu 2 mil. euro, apoi a primit-o înapoi pe 1 euro

21.12.2013, 10:01 11049

Ziarul Financiar vă prezintă cele mai vizionate subiecte din al doilea sezon al emisiunii ZF LIVE, care a fost difuzată online, în direct, în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 12:00. Al doilea sezon s-a încheiat pe 13 decembrie, iar sezonul al treilea va începe din luna ianuarie. Mai multe subiecte din ZF LIVE puteti urmări la adresa live.zf.ro.

Consultantul imobiliar Răzvan Gheorghe, prezent la emisiunea ZF Live de luni, 23 septembrie, a preluat recent operaţiunile Cushman&Wakefield de pe piaţa locală, după ce acum şase ani îşi vindea pentru două milioane de euro propria companie gigantului american, care a ales acum să renunţe la România.

Pentru "cam 1 euro", Răzvan Gheorghe şi-a primit înapoi la mijlocul lunii iulie business-ul Activ Property Service de la americanii Cushman&Wakefield.

Gheorghe, unul dintre cei mai vechi cunoscători ai pieţei imobiliare din România, a vorbit în emisiunea ZF Live despre cum e să treci de la poziţia de director la cea de antreprenor şi despre cum s-a schimbat business-ul său în toţi aceşti ani, după ce a trecut "prin mâinile" unei multinaţionale.

Citiţi un story despre Răzvan Gheorghe, antreprenorul sechestrat în corporaţie în ediţia online a Business Magazin.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO