ZF Live

VIDEO ZF Live. „Pe piaţa televizoarelor, camerelor foto şi căştilor audio vor fi cele mai semnificative creşteri”. Urmăriţi înregistrarea emisiunii de luni, 27 ianuarie, cu Lucian Rădulescu, Sony

Autor: Octavian Calei

27.01.2014, 13:41 411

Lucian Rădulescu, reprezentantul Sony România, prevede o creştere a preţului mediu pe toate segmentele de produse ale companiei, însă în mod deosebit la televizoare, camere foto high-end şi cu lentile interschimbabile şi pentru segmentul de căşti audio, unde creşterea ar putea fi de 10-12%.

„România este o piaţă uşor polarizată, în sensul în care există o zonă de volum şi o zonă de high end. Spre deosebire de ţările din jur, românii apreciază şi îşi doresc să aibă cele mai noi tehnologii. Cele mai avansate produse se vând în România în acelaşi timp cu Europa de Vest”, a declarat Rădulescu la emisiunea ZF Live de luni, 27 ianuarie.

Sony a vândut anul trecut în România aproape 100 de televizoare Ultra HD cu preţuri între 3.000 şi 5.000 de euro şi două televizoare cu diagonala de 2 metri în valoare de 26.000 de euro către două persoane fizice. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO