ZF Live

VIDEO ZF Live. "Să fii antreprenor în 2013 este extrem de dificil. Este un exerciţiu de curaj". Urmăriţi înregistrarea emisiunii ZF Live de marţi, 24 septembrie cu Dragoş Roşca, Gemisa Investments

Autor: Cătălina Butan

24.09.2013, 16:51 419

Criza actuală, competitivitatea crescută de pe piaţa locală şi lipsa susţinerii din partea autorităţilor a capitalului autohton sunt motivele pentru care antreprenorii români reuşesc tot mai greu să-şi dezvolte afacerile în România, a spus la ZF Live Dragoş Roşca, CEO al Gemisa Investments, un fond de investiţii care are în portofoliu patru companii.

“Să fii antreprenor în 2013 în România este extrem de dificil în primul rând pentru că parcugem o perioadă de criză care depăşeste deja cinci ani. Să fii antreprenor astăzi, este un exerciţiu de curaj, de creativitate şi de consecvenţă”, a spus Dragoş Roşca în emisiunea ZF Live de marţi, 24 septembrie.

În prezent, portofoliul Gemisa Investments cuprinde patru companii cu afaceri în domeniile business2business, leasing operaţional şi management de flote auto, resurse umane, optică şi în industria produselor congelate. Cele patru companii conduse de Roşca au o cifră de afaceri de 10 milioane de euro şi peste 200 angajaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
AFACERI DE LA ZERO