ZF Logistica businessului

ZF Logistica Businessului, un proiect ZF & Element Industrial. Andrei Caranica, Mobilier 1: Centrul logistic nu este doar un spaţiu pentru depozitare, ci şi mediul de lucru pentru angajaţi

23.09.2021, 00:07 Autor: Bogdan Alecu

Centrul logistic reprezintă locul în care lucrează o parte importantă din angajaţii unui magazin online dar şi locul unde sunt depozitate produsele, astfel încât acesta trebuie să asigure un mediu optim atât pentru oameni, cât şi pentru produse.

Mobilier 1, magazinul on­line de mobilă a contrac­tat anul trecut noi spaţii de depozitare în cadrul fa­za a doua a parcului logistic Eli Park 1.

Proiectul logistic este deservit de câteva linii de transport în comun şi este localizat la o distanţă de 4 km de centura Bucureşti, cu acces direct la un drum naţional cu patru benzi, DN 7. Arctic şi-a stabilit centrul de dis­tribuţie în prima fază a Eli Park 1, ocu­pând o suprafaţă de 20.000 mp. Principalele avan­taje sunt accesul facil către nordul şi centrul Bucureştiului şi amplasarea într-o zonă cu excedent de forţă de muncă (Chitila/Buftea).

O campanie editorială Ziarul Financiar realizată cu susţinerea Element Industrial