Anuarul Top Tranzactii 2012

Investitiile straine din 2011 s-au intors, conform datelor Bancii Nationale, la nivelul anului 2003, adica 1,9 miliarde de euro, iar aceasta diminuare a interesului companiilor straine pentru activele romanesti s-a observat si pe piata de fuziuni si achizitii. In a sasea editie a anuarului Top Tranzactii domina fuziunile si achizitiile de mica anvergura, de cateva zeci de milioane de euro. De mult nu a mai vazut piata o tranzactie de peste un miliard de euro, nelipsite in 2006-2008, si probabil ca nu va aparea foarte curand.
Noutatea in 2011 sunt investitorii din tari din afara UE, unde criza a trecut sau nu a fost atat de dura ca in Europa de Vest.
Pentru 2012, semnele sunt mai bune. Pe masura ce vestile dinspre zona euro se vor imbunatati, interesul pentru activele unei economii care este obligata sa creasca cu 3-5% pe an pentru a recupera decalajul fata de tarile dezvoltate va creste sigur.
Comanda anuarul la pretul de 30 lei.

Editiile print sunt valabile in limita stocului disponibil. In cazul in care stocul se epuizeaza va fi livrata editia electronica.
Taxele de livrare ale editiilor print vor cadea in sarcina cumparatorului.






AFACERI DE LA ZERO