Se schimbă lumea: În centrul vechi, un patron român de restaurant a angajat un italian să invite turiştii italieni, dar nu numai, pe terasa lui, aşa cum în urmă cu 10-20 de ani grecii/italienii/spaniolii angajau români să atragă turiştii români pe terasele din Spania, Italia, Grecia

Opinie Cristian Hostiuc, director editorial ZF

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO
ZF Corporate

Serviciul profesional de informaţii de business al Ziarului Financiar.

Când toţi vorbesc de investiţii de miliarde de euro, susţinute din facturi, în producţia de energie şi în reţele, întrebarea cheie rămâne fără răspuns: cum creşte consumul? „Focusul trebuie să fie pe creştere. Dacă plăcinta va fi mai mare, avem bani de tranziţie“

Când toţi vorbesc de investiţii de miliarde de euro, susţinute din facturi, în producţia de energie şi în reţele, întrebarea cheie rămâne fără răspuns: cum creşte consumul? „Focusul trebuie să fie pe creştere. Dacă plăcinta va fi mai mare, avem bani de tranziţie“

Când toţi vorbesc de investiţii de miliarde de euro, susţinute din facturi, în producţia de energie şi în reţele, întrebarea cheie rămâne fără răspuns: cum creşte consumul? „Focusul trebuie să fie pe creştere. Dacă plăcinta va fi mai mare, avem bani de tranziţie“

Adrian Vasilescu, BNR: Ce-i leagă pe oameni de banii lor

Adrian Vasilescu, BNR: Ce-i leagă pe oameni de banii lor

Adrian Vasilescu, BNR: Ce-i leagă pe oameni de banii lor