Auto

Afacerile producătorului de componente auto Preh România au crescut cu 24% în S1/2019, la 128,5 milioane de euro

Afacerile producătorului de componente auto Preh...

Autor: Laurentiu Cotu

02.10.2019, 00:05 314

Producătorul de componente auto Preh România, furnizor pentru Porsche, Mercedes, Audi sau BMW, a realizat în primul semestru din acest an o cifră de afaceri de 128,5 mil. euro, în creştere cu 24% faţă de aceeaşi pe­rioadă a anului trecut, potrivit infor­ma­ţiilor transmise de companie. Preh România şi-a bugetat pentru acest an o cifră de afaceri de 270 mil. euro. În 2018, compania a avut o cifră de afaceri de peste 1 mld. lei (226,7 mil. euro) şi un număr mediu de 1.533 de angajaţi, po­tri­vit datelor de la Ministerul Finanţelor.

„Factorii care au susţinut cifra de afaceri în primul semestru din acest an au fost stabilitatea şi creşterea comenzilor din partea clienţilor tradiţionali, cât şi proiectele noi. Ponderea exporturilor din totalul cifrei de afaceri realizată în primul semestru a fost de 92%’’, a declarat pentru ZF Transilvania Mihaela Forgaciu, general manager şi administrator al Preh România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO