Auto

Cine sunt acţionarii rematurilor care fac afaceri de peste 400 mil. euro în România

Cine sunt acţionarii rematurilor care fac afaceri de...

Autor: Andrei Cîrchelan

09.07.2013, 16:38 2913

Şase procesatori de fier vechi operaţi de grupul german Scholz în România au raportat o cifră de afaceri cumulată de circa 423 milioane de euro în 2012, comparativ cu aproximativ 438 milioane de euro în anul anterior, relevă o analiză ZF pe baza datelor de la Registrul Comerţului (RECOM).

Datele de la RECOM cuprind şase companii controlate în proporţie de cel puţin 50% de grupul german Scholz - Rematholding Co. SRL, Remat Scholz, Rematinvest, Remat Scholz Filiala Oltenia, Remat Bucureşti Sud, Remat Scholz Filiala Moldova.

La Rematholding şi Rematinvest, grupul Scholz îşi împarte participaţia cu acţionari români, Mihai Sofian şi, respectiv, Liviu Ciupe.

Cea mai mare afacere din sector a nemţilor este compania Rematholding Co. SRL, cu afaceri de 135 mil. euro anul trecut, în creştere cu 4% faţă de 2011. În acelaşi interval, profitul raportat de companie scăzut cu mai mult de jumătate, de la 3 milioane de euro la 1,3 milioane de euro.

Citiţi mai multe detalii pe www.zfcorporate.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO