Auto

CNAIR a semnat un contract de peste 276 milioane de lei pentru execuţia drumului naţional dintre Târgu Frumos şi Botoşani

CNAIR a semnat un contract de peste 276 milioane de lei...

Autor: Laura Buciu, Mediafax

20.05.2020, 18:42 242

CNAIR a semnat, miercuri, contractul pentru proiectarea şi execuţia DN 28B, Târgu Frumos – Botoşani. Valoarea contractului este de peste 276 milioane lei, bani europeni, iar lucrarea va fi gata după doi ani, la care se adaugă cinci luni perioadă de proiectare.

Potrivit CNAIR, a fost a semnat, miercuri, contractul de „Proiectare şi execuţie DN 28B Târgu Frumos - Botoşani", lucrarea urmând să fie realizată de Asocierea SC Aqua Parc SRL - SC Mavgo Holding SRL – Vahostav - SK a.s. – Trameco SA.

Valoarea contractului este de 267.309.612,02 lei, fără TVA, reprezentând fonduri europene nerambursabile.

CNAIR a anunţat că va exista o perioadă de cinci luni de proiectare, care include aprobarea de către Beneficiar a Proiectului Tehnic şi a Detaliilor de Execuţie, precum şi obţinerea Autorizaţiei de Construire şi alte 24 de luni - perioada de execuţie care începe de la momentul finalizării perioadei de proiectare şi obţinerii Autorizaţiei de Construire.

„Perioada de garanţie a lucrărilor ofertată de Asocierea declarată câştigătoare este de 96 de luni. Perioada de garanţie începe de la momentul aprobării de către Beneficiar a Procesului Verbal de Recepţie la Terminarea Lucrărilor şi se termină la momentul aprobării de către Beneficiar a Procesului Verbal de Recepţie Finală”, anunţă CNAIR.

Drumul Naţional 28B, Târgu Frumos-Botoşani, are o lungime de 71,512 kilometri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO