Auto

Cum arată standul Dacia din cadrul Salonului Auto de la Geneva. Galerie Foto

Cum arată standul Dacia din cadrul Salonului Auto de la Geneva

Cum arată standul Dacia din cadrul Salonului Auto de la Geneva

04.03.2014, 19:28 2575

În premieră pentru ultimii ani, Dacia nu s-a dus cu nicio noutate în cadrul ediţiei din acest an a Salonului Auto de la Geneva, după ce în 2012 şi 2013 a prezentat noutăţi în cadrul fiecărui salon internaţional de prim rang precum Paris, Frankfurt sau Geneva. Dacia s-a prezentat la ediţia din acest an cu noua sa gamă, alcătuită din modelele Lodgy, Logan MCV, Duster, Sandero şi Sandero Stepway.

În urmă cu un an, Dacia lansa în cadrul salonulul elveţian modelul Logan MCV, iar în toamna anului trecut, la Frankfurt, constructorul autohton a venit cu noul Duster facelift.

De asemenea, cel de-al doilea constructor de pe piaţa locală, Ford, a fost prezent la Geneva cu noul Focus facelift echipat cu cel de-al doilea motor produs la Craiova – 1,5 EcoBoost. Noul Focus nu a mai reprezentat însă o noutate pentru presă deoarece a fost prezentat în urmă cu o săptămână în cadrul Salonului de Tehnologie de la Barcelona, americanii fiind concentraţi şi asupra industriei de IT&C.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO