Auto

Dacia pregăteşte reţeaua pentru noul Logan. Francezii au investit jumătate de milion de euro în modernizarea a 40 de centre la nivel naţional. FOTO

Dacia pregăteşte reţeaua pentru noul Logan

Dacia pregăteşte reţeaua pentru noul Logan

Autor: Bogdan Alecu

11.12.2015, 16:12 3382

Dacia, prin intermediul Renault Commercial Roumanie, divizia de vânzări a Grupului Renault pe piaţa locală, a demarat în vara anului trecut o campanie de reînnoire a reţelei de dealeri, modernizare care se va realiza în totalitate până la începutul anului 2017. Astfel, anul viitor când vor veni noile Dacia Logan şi Sandero facelift acestea vor fi comercializate din noile showroomuri.

Din iunie 2014 până în decembrie 2015, 40 de showroom-uri au fost deja reamenajate şi aduse la noul standard, cunoscut sub numele de „Dacia Evolution Plus”

Aceasta reprezintă mai mult de 50% din întreaga reţea Dacia. Investiţia realizată depăşeşte 500 000 de euro.

Noul concept de showroom include mobilierul nou, prezenţa unei zone de tip lounge şi a unui spaţiu pentru copii, prezentarea detaliată şi accesibilă a serviciilor propuse şi a diferitelor oferte de finanţare, sunt tot atâtea elemente destinate să asigure o interacţiune mai profesionistă şi mai eficientă cu clienţii. Noutăţile gamei Dacia sunt mai bine puse în valoare iar accesul clienţilor la informaţii are loc într-o atmosferă primitoare.

La rândul lor, atelierele service dispun de acum de o zonă dedicată primirii clienţilor în timpul recepţiei vehiculelor. Utilizarea tabletelor pentru redactarea documentelor de recepţie şi de livrare a vehiculelor în service, precum şi prezentarea dinamică a ofertelor în vigoare pe ecrane LCD, asigură o preţioasă economie de timp pentru clienţi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO