Auto

EVW Holding din Cluj, importatorul camioanelor DAF, are 6,5 mil. euro pentru construcţia de service-uri în Bucureşti şi în Republica Moldova

EVW Holding din Cluj, importatorul camioanelor DAF, are...

Autor: Laurentiu Cotu

09.05.2017, 00:05 485
Compania EVW Holding din Cluj, controlată de Gheorghe Ioan Chita, Mircea-Dorel Mureşan şi Ad van Wijk, a bugetat pentru acest an un program de investiţii de peste 6,5 mil. euro, în principal pentru achiziţia unor terenuri şi pentru construirea de noi ateliere service, atât pe plan local, în Bucureşti, dar şi în Republica Moldova.
 
Anul trecut, investiţiile realizate de EVW Holding s-au ridicat la peste 1,5 milioane de euro şi au vizat reînnoirea flotei auto proprii, dar şi eficentizarea activităţii prin investiţii în IT.
 
„Bugetul de investiţii pentru anul 2017 depăşeşte 6,5 milioane de euro, fiind alocată o sumă de peste 750.000 de euro pentru implementarea soluţiei ERP şi peste 5 milioane de euro pentru achiziţia de teren şi construcţia de noi ateliere în Bucureşti şi în Republica Moldova. Am bugetat investiţii în achiziţii de instrumente tehnice necesare în atelierele noastre, dar şi pentru programele de pregătire tehnică şi trainingurile angajaţilor’’, a declarat pentru ZF Transilvania Ştefan Vâju, CEO, chairman of the board la EVW Holding.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO