Auto

Fabrica de componente auto Faist din Oradea a avut vânzări de 20 mil. euro în T1 2016

Fabrica de componente auto Faist din Oradea a avut...

Autor: Laurentiu Cotu

20.06.2016, 00:05 419
Furnizorul de componente pentru infrastructura telecom şi industria auto Faist Mekatronic, parte a grupului britanic Faist, a realizat în primul trimestru o cifră de afaceri de 20 mil. euro, în uşoară creştere faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, susţinută atât de cererea din piaţă, cât şi de investiţiile în creşterea capacităţii de producţie. Compania mizează în acest an pe o cifră de afaceri de peste 80 mil. euro, mai mult cu 10% faţă de anul trecut şi pe o creştere  cu 20% a capacităţii de producţie.
 
„Am înregistrat în primele trei luni o uşoară creştere a cifrei de afaceri faţă de perioada similară din 2015, datorită cererii din piaţă corelată cu inves­tiţiile în creşterea de capacitate. Investiţiile în creşterea capacităţii de producţie vor presupune şi recrutarea de personal, astfel că până la finalul anului vom mai angaja încă aproximativ 200 de oameni“, a declarat pen­tru ZF Transilvania Re­mus Cotuţ, director ge­­ne­ral al Faist Mekatronic.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO