Auto

Fondatorul AutoItalia, importatorul mărcilor grupului Fiat în România, Herbert Stein, a încetat din viaţă

Fondatorul AutoItalia, importatorul mărcilor grupului...

Autor: Bogdan Alecu

22.03.2018, 13:22 82729

Herbert Stein, cel care la începutul anilor 90 a pus bazele companiei AutoItalia, importatorul mărcilor grupului Fiat pe piaţa locală a încetat din viaţă. El a fost printre primii oameni de afaceri care au pariat pe piaţa auto locală şi care au investit în comerţul auto modern.

Herbert Stein a fost unul dintre pionierii business-ului autohton, cu o puternică  viziune  asupra dezvoltării  pieţei auto din România, investind cu mult entuziasm în această industrie la începutul anilor ’90.

„Datorită  aptitudinilor sale a construit o afacere de succes cu Auto Italia, compania care s-a dezvoltat ca o adevărată familie ce a reunit peste 400 de membri. A trăit cu pasiune fiecare clipă din viaţa sa, chiar şi în momentele de cumpană, dar mai ales a actionat şi a simţit întotdeauna că succesul porneşte din atitudine! Devotamentul său pentru companie, cât şi stilul de management abordat, au încurajat şi inspirat mii de oameni ce au avut norocul să lucreze alături de regretatul vizionar”, au transmis oficialii AutoItalia.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO