Ford a majorat cadenţa de producţie la Craiova: 600 de maşini EcoSport ies pe poarta fabricii în fiecare zi

26 ian 2018 Autor: Bogdan Alecu

Ford România a produs în octombrie şi noiembie aproape 3.000 de maşini EcoSport, iar în decembrie cel mai probabil producţia a urcat spre cel puţin 9.000 de unităţi.

Muncitorii lucrează şi în weekend pentru a face faţă comenzilor.

Ford România, compania care deţine uzina auto de la Craiova, accelerează spre o cadenţă lu­na­ră de peste 12.000 de unităţi, după ce în a doua par­te a acestei luni a urcat cadenţa zilnică la 600 de ma­şini, potrivit unor surse apropiate uzinei. Mai mult, pentru a face faţă comenzilor, uzina produce in­clusiv în weekend, astfel încât, cel mai probabil, lu­na acesta cel puţin 10.000 de maşini vor fi asam­blate, iar de luna viitoare peste 12.000. Niciodată în istoria uzinei nu s-a atins o cadenţă sus­ţinută de 10.000 de maşini pe lună.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 26.01.2018

 
Cuvinte cheie:
craiova
, ford
, masini
, productie
, fabrica
, majorare
, comenzi
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide