Auto

Ford Motor Company extinde birourile Ford Business Solutions şi vrea să dubleze numărul angajaţilor din România. În următoarele luni, 100 de locuri de muncă suplimentare vor fi create şi adăugate forţei de muncă deja existente

Ford Motor Company extinde birourile Ford Business...

Autor: Bogdan Alecu

18.03.2024, 00:06 1677

Se vor face angajări în domenii cheie precum IT şi suport pentru entităţi bancare şi financiare existente din grup Până la sfârşitul anului 2024, Ford estimează că va avea în cadrul diviziei Business Solutions Center din Bucureşti peste 200 de angajaţi.

Ford Business Solutions, divizia de servicii a Ford Motor Company, furnizor de soluţii pentru afaceri, vrea să-şi dubleze numărul angajaţilor în 2024 prin recrutarea în domenii cheie precum IT şi suport pentru entităţi bancare şi financiare existente din grup. Compania a contractat birouri în proiectul One Cotroceni Park din 2022.

Din momentul lansării Ford Business Solutions Center în luna februarie a anului 2022, Ford s-a dedicat creării de modele scalabile pentru soluţii de afaceri cu scopul de a oferi un avantaj competitiv diviziilor sale şi echipelor de lucru prin oferirea de capabilităţi avansate. FBS a avut un rol esenţial în susţinerea angajamentului Ford în furnizarea de servicii şi are în prezent peste 100 de angajaţi în România. Cu accent pe domenii cheie precum IT şi suport pentru entităţi bancare şi financiare existente din grup, FBS îşi valorifică expertiza pentru a sprijini echipele globale ale Ford Motor Company cu scopul de a atinge obiectivele strategice. Compania îşi propune să recruteze peste 100 de specialişti în domeniile menţionate mai sus, cu abilităţi lingvistice avansate în limbile germană, italiană, spaniolă şi franceză.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO