Auto

În martie s-au vândut patru maşini Bentley de 200.000 € fiecare

Bentley Flying Spur V8

Bentley Flying Spur V8

Autor: Bogdan Alecu

16.04.2015, 00:07 748

Înmatriculările de autoturisme noi au crescut cu 8% în primele trei luni ale acestui an comparativ cu perioada similară a anului trecut, la aproape 14.500 de unităţi, acesta fiind cel mai ridicat volum din ultimii şase ani, potrivit datelor de la poliţie.

Un nou maxim a fost înregistrat luna trecută şi pe segmentul de lux, patru automobile noi Bentley fiind înmatriculate în România, trei dintre aces­tea fiind livrate de că­tre dealerul de la Bucureşti.

„Luna martie a fost cea mai bună bună din punctul de vedere al livrărilor având în vedere faptul că niciodată până acum nu am mai livrat trei Bentleyuri într-o singură lună. S-au livrat două Continental GT, un V8 şi un V8 S şi o limuzină Flying Spur V8 care a fost şi cel mai scump, cu o valoare de 200.000 de euro fără TVA. Şi pentru Lam­borghini anul a început promiţător, cu trei vânzări, printre care şi un Aventador Superveloce“, a spus Mihaela Tu­dorică, brand manager Bentley şi Lamborghini. Aven­tador Superveloce are un preţ de listă de 365.000 de euro fără TVA, acesta fiind totodată şi cel mai scump automobil ce va fi livrat de către un centru auto din România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO