Auto

Încep să se vândă centre Skoda

Încep să se vândă centre Skoda

Skoda a fost în top 5 mărci vândute în 2010

Autor: Bogdan Alecu

24.08.2011, 00:04 1071

Unul dintre cei mai mari dealer Skoda de pe piaţa locală, compania Auto-Group din Constanţa, a scos la vânzare un centru al mărcii pentru suma de 1,4 mil. euro, pe fondul scăderii vânzărilor.

Acesta este unul dintre efectele scăderii cu aproape 70% a pieţei auto în ultimii trei ani, tot mai multe centre auto fiind scoase la vânzare de către proprietari.

"Ne-am decis să ne restrângem activitatea şi să ne mu­tăm complet în noul sediu. Situaţia economică actuală ne-a determinat să ne restrângem. În cazul în care nu vom reuşi să vindem, luăm în calcul să deschi­dem un show­room pentru o altă marcă acolo sau un alt business", a declarat Adri­an Bizineche, care deţine 25% din acţiunile companiei.

În prezent Auto-Group deţine în Constanţa două centre Skoda, unul în Palazu Mare scos la vânzare, cât şi unul în partea de sud a oraşului.

Acesta este cel de-al doilea dealer auto parte a reţelei Porsche România din Constanţa care îşi restrânge activitatea. La finele lunii iulie, Cardinal Motors a decis să vândă centrul VW din Ploieşti pecare speră să obţină 4 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO