Auto

Ivănescu, Grupul Ţiriac: Vânzările de maşini premium vor atinge în 2015 maximul ultimilor 4 ani

Mihai Ivănescu, coordonatorul diviziei de importuri auto din cadrul Ţiriac Holdings

Mihai Ivănescu, coordonatorul diviziei de importuri auto din cadrul Ţiriac Holdings

Autor: Bogdan Alecu

11.05.2015, 00:05 404
Vânzările de automobile premium pe piaţa locală vor înregistra anul acesta o creştere de 10% şi astfel se va atinge maximul ultimilor patru ani, de peste 7.400 de maşini.
 
„Piaţa de lux va înregistra o creştere de cel puţin 10% anul acesta, poate şi mai mult. Creşterea totală a pieţei locale va fi de cel puţin 20%, ritmul de anul trecut. Creşterea de doar 13% din primul trimestru a fost determinată de clienţii care au aşteptat demararea pro­gramelor Rabla şi Prima maşină“, a spus Mihai Ivă­nescu, coordonatorul diviziei de importuri auto din cadrul Ţiriac Holdings. Ivănescu a participat în cadrul eve­nimentului „Industria auto: motorul economiei ro­mâ­neşti“, realizat de ZF în parteneriat cu Dacia, Porsche Leasing şi Garanti Leasing. Vânzările de ma­şini premium au atins un vârf în 2012, când s-au livrat 7.241 de unităţi, urmate de un declin în 2013 la 6.200 de unităţi şi de o revenire pe plus anul trecut la 6.700.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO