Auto

Lionel Jaillet, Dacia: Un sfert din comenzile pentru Dacia Jogger sunt pentru versiunea hibridă. Clienţii aşteaptă şi şapte luni

Lionel Jaillet, Dacia: Un sfert din comenzile pentru...

Autor: Bogdan Alecu

11.05.2023, 09:46 3768

Cererea pentru versiunea hibridă a Dacia Jogger, crossoverul compact produs la Mioveni a depăşit estimările iniţiale ale constructorului şi una din patru maşini livrate este în versiunea “eco”.

“Circa 25% din comenzile pentru Dacia Jogger sunt pentru versiunea hibridă la nivel european, procent peste estimările iniţiale. Clienţii aşteaptă şi şapte luni pentru aceasta deoarece problemele cu componentele electronice încă sunt de actualitate. Clienţii vin spre Jogger Hybrid deoarece costă circa 24.000 de euro, în timp ce un alt hibrid cu şapte locuri costă peste 40.000 de euro, iar unul cu cinci locuri similar ca dimensiuni costă peste 30.000 de euro, multe mii de euro în plus faţă de modelul Dacia”, a explicat Lionel Jaillet, VP, Dacia, Product Performance.

Oficialii Dacia au explicat faptul că şi în România versiunea hibridă a ajuns la 25% din vânzări în momentul lansării, însă procentul a scăzut, fiind dependent de disponibilitatea maşinilor, unii clienţi renunţând să aştepte 2-3 luni în plus pentru un hibrid.


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO