Auto

Marele salt înainte la români: joi se inaugurează 70 de kilometri de autostradă. Nebunie: o oră întreagă se dau artificii, după care urmează un concert

Marele salt înainte la români: joi se inaugurează 70...
17.12.2013, 10:52 4842

După ce constructorii au încins grătarele în tunel, primarii localităţilor pe unde va trece autostrada Sibiu-Orăştie (82 km) - din care joi sunt programaţi să fie inauguraţi 70 de kilometri - anunţă focuri de artificii de o oră, concerte şi alte "manifestări frumoase" în cinstea marelui eveniment.

„Vom organiza „Sebeşul fără maşini”. Bineînţeles că a fost ideea mea. Va fi un spectacol cu trei formaţii de muzică din Sebeş. Programul artistic va dura o oră. După, va fi un foc de artificii. Cu totul va dura două ore. Ca să poate rezista şi lumea, că este frig”, se mândreşte primarul oraşului Sebeş, Adrian Alexandru Dăncilă.  

Nu toţi primarii aplaudă investiţia şi spun că până acum autostrada le-a adus doar dezavantaje, amintind că autorităţile întârzie cu plata despăgubirilor – de 0,92 lei pe metrul pătrat- în urma exproprierilor.

Citiţi pe gandul.info mai multe despre inaugurarea celor 70 de kilometri din autostrada Sibiu-Orăştie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO