Auto

Pasagerii din trenurile blocate în Prahova, preluaţi de autocare şi duşi în Gara Ploieşti Sud

Pasagerii din trenurile blocate în Prahova, preluaţi de...

Autor: Laura Petrescu, Mediafax

21.02.2018, 11:43 120

Purtătorul de cuvânt al CFR, Oana Brânzan, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că mai multe autocare puse la dispoziţie de CFR preiau călătorii blocaţi în trenurile care nu au mai putut înainta din cauza prăbuşirii pasarelei metalice la intrarea în Gara de Vest.

Călătorii vor fi duşi până în Ploieşti Sud, de unde îşi vor putea continua călătoria.

Pasagerii care intenţionau să plece din Gara de Vest sunt transportaţi, de asemenea, în Gara Ploieşti Sud.

Trenurile blocate în zona staţiei CFR Buda, după ce vor fi preluaţi călătorii, se vor întoarce spre Valea Prahovei - Braşov, de unde au plecat dimineaţă şi urmau să ajungă la Bucureşti. De asemenea, trenurile blocate în staţia CFR Ploieşti Sud, plecate dimineaţă din Bucureşti, se vor întoarce în Capitală.

Întrebată de întârzieri, Oana Brânzan a precizat că sunt înregistrate întârzieri la mai multe trenuri, de peste două ore, cea mai mare fiind de 180 de minute, la trenul interegio1644.

Circulaţia trenurilor este blocată, miercuri, în Ploieşti, după ce o pasarelă metalică a căzut peste calea ferată, blocând cinci linii. Potrivit CFR SA, şase trenuri de călători sunt oprite în staţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO