Auto

Renault lansează în România Megane CC Floride. Vedeţi aici cum arată maşina care va concura VW Eos - GALERIE FOTO

Renault lansează în România Megane CC Floride. Vedeţi aici cum arată maşina care va concura VW Eos - GALERIE FOTO

Vedeţi aici cum arată maşina care va concura VW Eos

Autor: Bogdan Alecu

17.05.2011, 14:57 1702

Renault a lansat astăzi pe piaţa locală noul Megane CC Floride,ediţie limitată care va fi comercializată în numai 1.200 deexemplare la nivel european. Dintre acestea, 15 sunt destinatepieţei din România. Noul model are un preţ de 24.900 de euro cu TVAinclus, iar două sunt deja comandate. Seria limitată Floride esteechipată cu motorul pe benzină şi supraalimentat de 1,4 litri TCecare dezvoltă 130 CP. Aceasta reprezintă o reinterpretare modernă acabrioletului Renault Floride din anii 60, fiecare din cele 1.200de exemplare purtând o plăcuţă specială pe care va fi gravatnumărul modelului.

Megane CC Floride dispune la exterior de o culoare IvoireFloride, jante de 17 inchi cu efect diamantat vopsite în aceeaşinuanţă ivoire, în timp ce interiorul este finisat într-o nuanţă deroşu.

Echiparea standard include printre altele şase airbaguri,tempomat, radio-CD cu MP3 şi Bluetooth, climatizare pe două zone,sistem de navigaţie, tapiţerie piele/textil şi senzori deparcare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO