Auto

Ruşii numără zilele până la prezentarea lui Renault Duster. Până atunci visează la tuningurile germane pentru Duster

Ruşii numără zilele până la prezentarea lui Renault Duster. Până atunci visează la tuningurile germane pentru Duster

Renault Duster

Autor: Bogdan Alecu

24.05.2011, 12:49 7096

Clubul rusesc al Duster aprezentat cea mai nouă poză cu Renault Duster surprins pe drumuriledin Rusia, iar pe acelaşi forum era prezentat versiunea DaciaDuster "preparată" de tunerul german Hartmann. Acesta dispune de obară de protecţie nouă, proiectoare pe plafon jante noi din aliajde 16 inchi vopsite în negru şi anvelope speciale de offroadGoodyear AT/R.

În afara motorului pe benzină de1,6 litri şi 110 CP, Renault Duster va dispune de un nou propulsorde 2,0 litri şi 140 CP respectiv 195 Nm, care va putea fi cuplatfie la o cutie automată fie la una manuală, ambele cu şase trepte.În plus, în ceea ce priveşte designul Renault Duster va dispune deo nouă grilă a radiatorului care aminteşte de cea de la limuzinaRenault Latitude şi un ornament din aluminiu care îl înlocuieşte pecel din plastic în partea din spate.

La interior Dusterul rusesc estecu adevărat unul premium - dispune de climatizare automată, sistemaudio nou şi comenzi pentru geamuri amplasate pe portiere. Cel maiprobabil noul Renault Duster în versiune finală va fi prezentat încadrul Salonului Auto de la Moscova din luna august a acestuian.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO