Auto

Taxify, rivala Uber în Europa, reduce tarifele curselor cu 15%, preţul pe kilometru scăzând până la 1,1 lei, de la 1,3 lei, iar cel pe minut de 0,2 lei.

Taxify, rivala Uber în Europa, reduce tarifele curselor...

Autor: Corina Zamfir

13.08.2017, 14:45 1498

Taxify, rivala Uber în Europa, anunţă că a redus tarifele curselor se vor reduce cu 15%, preţul pe kilometru scăzând până la 1,1 lei, de la 1,3 lei, iar cel pe minut de 0,2 lei.

Valoarea minimă a unei curse va fi de 9 lei.

Tarife estimative pentru cursele din Bucureşti sunt următoarele: Berceni – Universitate  11 lei, Regie – Centrul Vechi  10 lei şi Unirii – Aviatorilor 9 lei.

Tarifele mai mici înseamnă o cerere mai ridicată pentru partenerii noştri - astfel, aceştia vor petrece un timp mai scăzut între curse şi vor avea venituri mai ridicate. Veniturile partenerilor nu sunt afectate în niciun fel, deci nu ne aşteptăm la o scădere a calităţii serviciului oferit de aceştia, se arată în comunicatul companiei.

Aplicaţia este disponibilă pentru utilizatorii de smartphone la adresa txfy.me. Cei interesaţi pot aplica în a deveni parteneri la adresa partners.taxify.eu.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO