Auto

Tibbett Logistics îşi măreşte suprafaţa terminalului feroviar din Bucureşti cu 10.000 de metri pătraţi. "Dezvoltarea vine ca urmare a creşterii de 36% în volumele transportate."

Tibbett Logistics îşi măreşte suprafaţa terminalului...

Autor: Mădălina Panaete

31.03.2017, 00:05 342
Tibbett Logistics, una dintre cele mai mari companii de logistică şi transport de pe plan local, va extinde platforma de de­pozitare din cadrul Terminalului Inter­naţional Feroviar Bucureşti (BIRFT) cu încă 10.000 de metri pătraţi.
 
Dezvoltarea  vine ca urmare a creş­terii  de 36% în volumele transportate prin BIRFT în 2016. Tibbett Logistics esti­mează pentru 2017 o majorare a traficului de până la 30%, datorată volumelor adiţionale ale clienţilor existenţi.
 
Creşterea volumelor derulate prin BIRFT este legată de evoluţia pozitivă a importurilor containerizate transportate prin portul Constanţa, cel mai mare port la Marea Neagră, explică Tibbett Logistics.
 
Mărfurile generale pentru sectorul de retail, împreună cu  piesele şi materiile prime pentru companiile de nivel 1–3 din industria producătoare de automobile care execută în România componente pentru producătorii de automobile şi camioane, sunt principalele tipuri de produse importate.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO