Ţiriac Auto se aşteaptă la comenzi de 100 de unităţi Range Rover Velar, vânzări în valoare totală de 5,5 milioane de euro

29 mai 2017 Autor: Bogdan Alecu

Vezi galeria foto ♦Claudiu Netejoară, brand manager sales pentru Jaguar Land Rover în cadrul Ţiriac Auto: Avem mari aşteptări în ceea ce priveşte volumele. Va fi cel mai bine vândut model din gama Range Rover. Acum cel mai bine vândute sunt Evoque şi Range Rover Sport, dar pe alte segmente de preţ.

♦ În primul trimestru al acestui an, pe o piaţă auto locală în creştere, Land Rover a înregistrat aproape 300 de maşini livrate, în creştere cu 2% faţă de perioada similară a anului trecut.

Ţiriac Auto, divizia de retail auto a Ţiriac Holding şi cel mai mare dealer auto de pe piaţa locală, se aşteaptă să înregistreze cel puţin 100 de comenzi sau echivalentul a peste 5,5 mil. euro pentru Range Rover Velar, SUV-ul ce va concura cu Porsche Macan, pe măsură ce piaţa premium şi de lux prinde tot mai mult avânt.

„Avem mari aşteptări în ceea ce priveşte volumele. Va fi cel mai bine vândut model din gama Range Rover. Acum cel mai bine vândute sunt Evoque şi Range Rover Sport, dar pe alte segmente de preţ. Ca număr de precomenzi vom depăşi zecile de comenzi până la lansarea oficială din toamnă. Ca încadrare pe piaţă, putem spune că va concura şi cu BMW X6 şi Mercedes-Benz GLE Coupe“, a spus Claudiu Netejoară, brand manager sales pentru Jaguar Land Rover în cadrul Ţiriac Auto.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 29.05.2017

 
Cuvinte cheie:
auto
, tiriac
, comenzi
, piata
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide